Alternativno Lijecenje

Otkrijte iscjeliteljsku snagu reikija i poboljšajte svoje zdravlje

16 Augusta, 2023 | by alternativnolijecenje.com

image-1692201241

Kako reiki može poboljšati vaše zdravlje

Reiki je drevna japanska metoda liječenja koja koristi univerzalnu životnu energiju kako bi uravnotežila tijelo, um i duh. Doktor Mikao Usui je otkrio ovu tehniku i razvio je kako bi pomogao ljudima da se oporave od fizičkih i emocionalnih problema. Reiki se temelji na ideji da tijelo ima prirodnu sposobnost samoiscjeljenja, ali ponekad ta energija postaje blokirana ili oslabljena. Kroz polaganje ruku, reiki praktičar prenosi energiju na klijenta, čime se uklanjaju blokade i potiče iscjeljenje.

Reiki je neinvazivan i siguran način liječenja koji se može koristiti za bilo koji zdravstveni problem ili emocionalnu neravnotežu. Može pomoći kod smanjenja stresa i anksioznosti, poboljšanja kvalitete sna, ublažavanja bolova, jačanja imunološkog sustava i povećanja općeg osjećaja blagostanja. Redovito primanje reikija može doprinijeti dugoročnom održavanju zdravlja i prevenciji bolesti.

Kako izgleda reiki tretman

Reiki tretman obično traje oko 60 minuta . Praktičar će  izvrsiti trasnfer energije . Mnogi klijenti opisuju osjećaj duboke opuštenosti i mira tijekom tretmana. Tijekom tretmana mogu se osjetiti razne senzacije, poput topline, trnce ili blage vibracije.

Važno je napomenuti da reiki nije zamjena za tradicionalnu medicinsku njegu, već je komplementarna terapija koja može poboljšati rezultate ostalih tretmana. Ako imate bilo kakve zdravstvene probleme, uvijek biste trebali konzultirati liječnika prije nego što se odlučite za reiki tretman.

Facebook Comments

× JAVITE NAM SE!